Forside (backup)

[hat] Redaktørens valg

Undervisningsdifferentiering
”Langt ord med mange stavelser – men vanskeligere er det ikke.”

Lærere og forskere fortæller i ny film om, hvordan man kan udføre undervisningsdifferentiering i praksis.

[standardtekst om CFR] Center for Rummelighed er her for at hjælpe med at skabe en bedre hverdag for børn i institutioner og skoler – og deres voksne. Vi bygger på solid pædagogisk forskning og anvender medier til at udvikle og støtte rummelighed og inklusion.
Lær os bedre at kende i vores præsentationsfilm.

httpv://www.youtube.com/watch?v=G2JQJApQgTo

[tre kategorier]

DAGTILBUD
Farvel Carla Carla på knap 1 år skal begynde i vuggestue. Filmen følger Carla i vuggestue, og den engelske psykolog Penelope Leach fortæller om det lille barns overgang til dagtilbud.

[embedded film – Så kan de lære det]

SKOLE

Struktur giver ro
Alle lærere og elever kan få udbytte af at arbejde med strukturen i undervisningen. Filmen går tæt på hvordan – med afsæt i aktuelt forskningsprojekt om undervisningsdifferentiering.

[embedded film – Undervisningsdifferentiering]

UNGDOMSUDDANNELSE
Efterskolen hjalp på skoletræthed
Filmen handler om Jonathans tid på efterskole, blandt andet med Jonathans egne optagelser. Han fortæller om skoletræthed i folkeskolen og efterskolen som et positivt tilvalg.

[tekst i det mørke felt nederst]
VÆR MED

Hvis du også er nysgerrig og vil skabe et bedre fællesskab så vær med! Vi er lærere, pædagoger, kunstnere, filmfolk og studerende. Der er altid plads til flere som vil lave kreative projekter med børn og deres voksne. Vi har ingen ”one size fits all” kurser eller projekter. Vi skaber altid nyt. Sammen.

Se!

Vi ser muligheder i alle børn og voksne. Faktisk bygger vores metoder på at se: se det, som er svært at få øje på; se nye muligheder for at få alle med; se, hvordan det kan lade sig gøre.

Vi bruger ofte filmmediet i vores arbejde. Vi producerer og distribuerer film om børns liv og idéer, og vi støtter børn og unges evner til selv at fortælle og skabe film- og medieproduktioner.