Vores klasse

Center for Rummelighed skaber fællesskab GENNEM faglighed. Mange lærere ønsker støtte til at kombinere inklusion, faglighed og undervisningsdifferentiering på meget konkrete måder. Det hjælper vi med.

Vores klasse er et pædagogisk-didaktisk udviklingsprojekt, der skal støtte lærere i at få klassens trivsel og elevernes faglige udvikling til at hænge sammen i hverdagen. Projektet er især målrettet skolens mellem- og udskolingstrin, hvor flere elever har svært ved at klare kombinationen af faglige krav og stigende udskilning. Du kan finde en hel temaside om metoderne HER.

Metoderne er kreativ brug af kameraer, filmproduktion, interviews og samtalemetoder, blandet med stoffet fra læseplaner og Forenklede Fælles Mål. Vi arbejder med Matematik- og Dansk-didaktikere med særlig viden om ny teknologi og metoder. Vi trækker også på ny viden om blandt andet undervisningsdifferentiering.

HER kan du se en række film som viser, hvordan vi samler og løfter klasser i udskolingstrinnet. Projektet er støttet af Undervisningsministeriet.

Her kan du se en tidlig film om “VORES KLASSE på Enghavegaard Skole”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=BVo6rvVQrVo